Uitvaartverzorgsters in Bergen op Zoom
Nieuw-Vossenmeer
Roosendaal

Wie wij zijn

Mijn naam is Jannie Hulsbergen-Snoeck. Ik ben geboren in het Brabantse Berlicum, getrouwd met Bennie Hulsbergen en samen hebben we 3 dochters en 5 kleinkinderen. Na mijn jeugd te hebben doorgebracht in Berlicum ben ik met mijn man in Veghel gaan wonen. Ik werkte toen nog bij de Rabobank. Na de geboorte van onze oudste dochter ben ik gestopt met werken. Na 10 jaar ben ik weer gaan werken, maar dan als verzorgende in de nachtdienst van verzorgingshuis Joachim & Anna in Veghel. Daar deed ik mijn eerste ervaring op met de zorg rondom overledenen. Getrokken door het uitvaartwezen ben ik gaan solliciteren bij uitvaartverzorging Claassen in Veghel. Bij Claassen heb ik de gelegenheid gekregen de opleiding Piëteitsvolle Verzorging en Restauratietechnieken te volgen.

Na een aantal jaren hier met veel voldoening gewerkt te hebben en veel ervaring te hebben opgedaan, waren wij genoodzaakt, i.v.m. met overplaatsing van werkzaamheden van mijn man, te verhuizen naar Bergen op Zoom. Na de verhuizing ben ik begonnen met de opleiding Uitvaartonderneming van de Stivu, om in 1998 te starten met mijn eigen uitvaartonderneming. In januari 2004 zijn wij de aula van Stichting Protestantse Begraafplaats gaan huren. Deze hebben we zo ingericht dat nabestaanden hier in huiselijke sfeer afscheid kunnen nemen van hun dierbare. In maart 2011 hebben wij onze uitvaartonderneming kunnen uitbreiden met een 24-uursfamiliekamer aan de Melanendreef. Het is fijn dat wij nabestaanden extra tijd kunnen bieden tijdens de opbaardagen van hun overleden dierbare. Met deze familiekamer bieden wij mensen de gelegenheid om hun dierbare te bezoeken wanneer men dit wenst.   

Sinds augustus 2015 hebben wij het beheer van de afscheidskamer, gelegen aan de achterzijde van de H.J. de Doperkerk in Nieuw-Vossemeer. Deze kamer hebben wij opnieuw ingericht zodat de nabestaanden ook hier op een sfeervolle manier afscheid van hun dierbare kunnen nemen. Het werken in de uitvaart geeft mij veel voldoening. Ik vind het belangrijk dat iedereen de volle aandacht en gewenste zorg krijgt. Inmiddels draai ik dit bedrijf natuurlijk allang niet meer alleen. Jeanne Huijsmans en Constance Brugmans-Bergijk zijn ook twee van onze vaste gezichten. Zij organiseren en begeleiden uitvaarten vanuit de visie van ons bedrijf. Naast Jeanne en Constance werken er nog drie dames bij onze uitvaartonderneming. Zij ondersteunen bij de verzorging en praktische organisatie van de uitvaarten. Ik ben trots op mijn team.

Jeanne Huijsmans                                        Constance Brugmans-Bergijk